חרדות ומחשבות טורדניות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/03/2020 | 20:28 | מאת: לוריוואן

אנסה לקצר, בת 28, נמצאת מזה עשר שנים תחת משבר נראית כלפי חוץ כאילו הכל טוב אבל בפנים יש ימים שבאמת אני מואסת בחיים (לא עשיתי ולא אעשה עם זה כלום אז אל דאגה) לוריוואן עוזר לי מאד, אני לוקחת פעמיים בשבוע בערך ועכשיו קצת יותר רציתי לשאול מה המינון המקסימלי שיכולה לקחת מבלי חשש להתמכרות? תודה והלוואי שכולם תרגישו טוב

לוריוואן נראה שאת ממש "מזדהה עם התרופה שאת לוקחת ?! כיון שאנו - הח"מ והפורום פסיכולוגיים, איננו עוסקים בתרופות. איננו ממליצים לגבי לקיחתן ובודאי שלא לגבי המינונים הרצויים. כללית, אני מניח שהתכוונת לומר שאת סובלת ממשבר שחוית לפני כ-10 שנים. שכן, למיטב ידיעתי, משבר לא נמשך כה הרבה שנים, אלא רק ובעיקר תוצאותיו. להערכתי לוריוואן ניתן לרכישה גם ללא מרשם רופא ובודאי שאינו יכול להוות תרופה מספקת למצוקה נפשית משמעותית ומתמשכת. כך שאם אינך נמצאת כבר בטיפול פסיכולוגי, הריני ממליץ שתפני בהקדם לקבלת טיפול פסיכולוגי מתאים. הטיפול עשוי ואמור לעזור לך להתמודד עם מצוקתך. ד"ר מאיר נעמן פסיכולוג קליני בכיר מורשה להיפנוזה ........................ 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה