חרדה תקפה אותי מתוך שינה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/11/2019 | 00:42 | מאת: עדי

אתמול בלילה נרדמתי חזק ופתאום התעוררתי חלקית והיה לי קר והיו לי צמרמורות ותוך כדי בערפול חדרו אליי מחשבות שאני יכולה למות ואנשים בסביבה שלי ימותו גם והחיים קצרים..וממשנכנסתי ללחץ וחרדה.. כל זה היה לדעתי 5-10 דק עד שנרדמתי שוב. מה זה יכול להיות?

עדי לכולנו יש מידי פעם מחשבות שליליות ואף מפחידות, המתעוררות בעקבות מחשבות ואסוציאציות שונות. יש והן מופעלות על ידי אסוציאציות לא מזוהות, לא ידועות ואף לא מודעות, בשינה ואף במצבי ערות. כל עוד מדובר בשכיחות נמוכה יחסית של התופעה, לא הייתי מייחס לכך כל חשיבות. אם זה קורה או יקרה לעיתים תכופות, כדאי יהיה להתיעץ עם פסיכולוג קליני לבירור אפשרי של המקור למחשבות אלו, ואף ללמוד כיצד להתמודד איתן. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה