חוסר ריכוז במהלך כל היום

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/10/2019 | 22:34 | מאת: דן

שלום, אני מאובחן מעי רגיז, וכנראה סובל ממתח או חרדה אינני יודע ואינני חש בכך, מידי פעם יש לי כאבי ראש אבל מה שהכי מפריע זה שיש לי חוסר ריכוז במהלך כל היום! הייתי אצל רופא מיוחד שבדק לי את הראש ועשה צילומי סיטי וגם בדיקת סינוסים ועד כל מיני, הכל יצא תקין מה אני יכול לעשות? אני ממש אובד עצות

דן תחילה עליך לקבל חוות דעתו והמלצתו של הרופא, לגבי המעי הרגיז וכאבי הראש שאתה מתאר. יתכן והם קשורים או מוחרפים, בשל החרדה והמתח שאתה מתאר. להקלה וטיפול במתח והחרדה ראוי שתפנה לייעוץ/טיפול של פסיכולוג קליני. או מטעם קופ"ח, או באופן פרטי. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה