העובדת הסוציאלית סתם שיחקה אותה נחמדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

18/10/2019 | 10:53 | מאת: חני

העובדת הסוציאלית באה לרעתי בסוף הכל היה הצגה בהתחלה היא התרשמה שאני כן צריכה פסיכיאטר וכבר עברתי אצלו אני עושה ניתוח השתלת עור נוסף כי לא הצליח ואז אני יהיה עם השגחה בטח חושבים שאני יוציא את התפרים ואת העירוי והקטטר עוד פעם מה אני יעשה זה מציק ולא נח הכויות כואבות לי והאחות משפשפת אותם בכוונה כל יום זה סבל נורא ממש בוכה בטיפול

חני לא ברור על מה בדיוק את מדברת. בכל מקרה, אני מאמין ויודע שאנשי המקצוע בתחום הרפואה הגופנית והנפשית - כולל עובדים סוציאליים, לא "משחקים אותה נחמד". כך שאת יכולה בהחלט לסמוך על דבריהם והמלצותיהם, לגבייך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה