החלמה ארוכה של חצי שנה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/10/2019 | 18:26 | מאת: קרוליין

לפני חצי שנה חטפתי התקף מהגב מבעיה שהתגלתה לפני שנתיים הייתי במצב על הפנים מרותקת למיטה שלושה חודשיים ללא אפשרות ללכת ולא לדרוך על הרגליים עברתי כול מיני סוגי טיפולים דיקור סיני וכירפורקט אבל שום דבר לא עזר לי להחלמה הלכתי לרופא גב ששלח אותי לצילום גב תחתון התגלתה בעיה בלט בקע דיסק בגב התחתון הלכתי לאופציה האחרונה עשיתי טיפולי פיזיותרפיה במשך חודשיים ואז הגיעה הישועה החלמתי וחזרתי לתפקוד מלא הכול התנהל יופי במשך שנתיים ואז לפני חצי שנה חטפתי התקף לרגל ימין מאוד קשה לא יכלתי ללכת ולא כלום הייתי פעמיים במיון נאלצו עוד פעם לעשות צילום סי טי וראו שהמצב נשאר אותו דבר לא סיממו אותי לא יכלתי ללכת בכלל כלום יום אחרי כמה ימים אחרי בא אליי פיזיטרופיסט שלימד אותי תרגילים לעשות ואת הפיזיתרופיה התחלתי בערך בחודש מרץ לקח לי שלושה חודשיים להחלים הייתי גם אצל רופא אורטופד שבדק אותי לגב ואמר שאני בהחלמה נתן כדורי וטמינים טריבמין למשך 30 ימים אמר שזה מטפל בעצב וזה יעזור לי להחלים ככה לאט לאט החלמתי הייתי גם עם קב אחד אבל לאט לאט ירד לקראת חודש יוני הכול היה בסדר ובערך בסוף חודש יוני ב-29 עברתי התקף נוסף מאוד לא קל עם השלכה לרגל שלקח ממנו להחלים בערך חודש ולראות חודש אוגוסט עוד פעם אותו רופא ספרתי לו מה עברתי ונתן עוד פעם אותם וטמינים מצטערת מראש על הסיפור הארוך עברתי חצי שנה לא קלה בכלל גם לא מבחינה נפשית מכול הבחינות ועכשיו עוד פעם אני במצב כזה למה כי לפני שבועיים חטפתי עוד פעם התקף מהסידור מיטה והמצב הנפשי שלי לא מי יודע מה אני לא מנסה לא לבכות להיות חזקה להתמודד אין לי מושג מה יהיה הלאה ככה ולאן ימשיך המצב הזה אני רוצה להחלים לצאת מהמצב הזה יש לי הרבה תוכניות שאני רוצה לעשות אבל המצב הזה לא מאפשר בגלל מה שקורה עכשיו אולי תוכל לעזור לי לייעץ לי מה עושים איך מתמודדים אני גם לא יוצאת מהבית עושה טיפולי פיזיותרפיה וישר חוזרת הבייתה אני לא מסתובבת כי אין באפשרותי לצאת אפילו למטה לרחוב ללכת זהו

קרוליין, להקלה על מצבך, תוכלי לנסות ולהסתייע ב-"טיפים לגולשים", שנכתבו על ידי, בקישור להלן : > https://www.doctors.co.il/medical-articles/211607/ . אם המתח והלחצים שאת מתארת לא יחלפו, כדאי שתפני לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוג רפואי או קליני מתאים, או במסגרת קופ"ח, או באופן פרטי. כדאי גם לשקול טיפול בהיפנוזה (היפנותרפיה). טיפול זה עשוי לעזור לך, הן בנושא הכאבים וכן במצוקות הנפשיות הנילוות. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה