חרדות לא חולפות מבקש עזרה תודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/08/2019 | 15:45 | מאת: אסף

אני סובל מחרדות המון שנים בתקופה האחרונה החליפו לי מספר תרופות שלא עסרו לי סרוקסט,סימבלטה ,מקבל ברינטליקס עכשיו סרוקוואל 150xr ולמיקטל 200,אני לא מרגיש טוב וביקשתי מהרופא להחזיר לי את הציפרלקס או לנסות ויאפקס אבל היא חוששת מכך שיצור בי מניה . אני לא יודע מה לעשותאשמח לקבל ממך דיעה עיצה לדברים תודה רבה אסף

אסף, הח"מ והפורום - פסיכולוגיים ולכן אנו לא עוסקים בייעוץ תרופתי. ההמלצה הטובה שביכולתי לתת לך היא, לפנות לקבלת טיפול פסיכולוגי (קליני), בין אם במסגרת קופ"ח, או באופן פרטי. טיפול פסיכולוגי משלים את הטיפול התרופתי, במידה ואכן יש הכרח בתרופות ובמרבית המקרים, אף מייתר את הצורך בתרופות. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה