זה לכל החיים ??

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/08/2019 | 22:21 | מאת: אייל

שלום לכולם !! מרוב שאני רוצה לשפר את ההרגשה ולהתפתח גם לאחרי הרבה שנים של התמודדות במצבי נפש שלא נעימים בכלל. אציין שבאינטרנט ובד"ר גוגל >> כמו שמכנים זאת... אין ספור למטפלים או סוגי טיפול .. אנשי מקצוע לסוגיהן מבלי להזכיר שמות .אשר הם "נותנים "" לך להרגיש שרק הוא או השיטה שלו או שלה "תציל " אותי מכאביי ומכאוביי ואני שואל את עצמי ואותכם האומנם ?? יש הוקוס פוקוס ? מה שכן אני מתמודד ברוך ה בהצלחה בסיעתא דשמייא .. אשמח מאוד לקבל מכם תשובות . תודה רבה וליה טוב כיצד אני אצליח לשפר את עצמי מבחינה נפשית

אייל ניתן להבין שהתמודדת ואתה ממשיך כנראה להתמודד עם מצוקות נפשיות, לא קלות. אתה אכן צודק, יש הרבה מטפלים, כמו גם שיטות טיפול רבות ומגוונות וקשה לעיתים לברור מי מתאים, למי ולמה.. להערכתי, רצוי שתתיעץ תחילה, עם רופא המשפחה שלך, האם ולמי כדאי שתפנה לקבלת סיוע מקצועי, המתאים לקשייך. כללית, גם אין חשיבות גדולה כל כך לשיטה הטיפולית של המטפל אליו פונים, אלא לאיכות הקשר הראשוני (מה שנקרא לעיתים כ- "כימיה") שמתפתחת איתו כבר בפגישה הראשונה ובעיקר להיותו מומחה רישמי עם רישיון (!) מתאים, של משרד הבריאות לעסוק בטיפול וסיוע נפשי. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

20/08/2019 | 23:13 | מאת: אייל

ראשית תודה לך דר יקר על התיחסותך !!! אכן אני מתמודד עם הרבה דברים ושנים . לידיעתך אכן מטופל אצל פסיכאטר וטיפול בשיחות אצל איש שיקום מפורסם שלמד פסיכותרפיה והקשר ביננו מאוד מאוד טוב ופתוח . כעת השאלה היא כן להמשיך ? בעצם למה לא ? כל הזמן אני מחפש את עצמי בדשא של המטפל "היותר טוב ", כביכול . אני יודע שצריך להתמיד וכן להמשיך הלאה כי... שוב >>> אין הקוס פוקוס הא .. אשמח לתגובתך . תודה רבה לך לילה טוב

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה