חוסר נימוס ונוחות חוסר נימוס ונוחות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

17/08/2019 | 20:19 | מאת: חרדתית

שלום בזמן שחפפתי במספרה אשתו של הספר שטפה את ידיה במים .כשהראש שלי היה בכיור בעלה היה צריך למנוע את זה .לי יש אובססיה להחזיר .נגעתי לה בשיער האם החזרתי לה חוסר נימוס וחידקים ? תודה

לחרדתית לא הבנתי כיצד בדיוק שקלת "להחזיר" לאשת הספר ?! סביר ויתכן שיש מקום לתגובה מילולית (בלבד !) אסרטיבית, במידה והתנהגותה אכן הפריעה לך. כיון שהזכרת "אובססיביות" מצידך וכן הגדרת עצמך כ"חרדתית" ולכן נראה לי שכדאי לשקול פנייה לייעוץ פסיכולוגי , במגרת קופת החולים אליה את שייכת או באופן פרטי.

19/08/2019 | 13:38 | מאת: המשך חרדתית

לדר היקר אני מתכונת מבחינת חידקים .היא שטפה את ידיה אחרי פדיקור .שטפה על ראשי .לא יעזור שיחות .לאנשים כאלה אני רוצה להעביר לה לכלוך כמו שהיא העבירה לי ? לגיטימי או לא החזרתי לה שנגעתי לה בשיער ביד שלי? החזרתי חידקים .בבקשה תענה על החידקים תודה

לחרדתית תיאורך קצר ותמציתי מכדי שניתן יהיה להבין במה בדיוק מדובר. לכן גם קשה לייעץ לך, במסגרת הפורום, מה נכון ולא נכון לך לעשות. אם הנושא כה חשוב לך ומעורר חרדות, אני שב ומציע שתפני ולו לפגישת ייעוץ אחת אצל פסיכולוג קליני, על מנת שתוכלי לפרט בצורה מקיפה יותר ממה את מוטרדת וכיצד עלייך לנהוג על מנת שלא לחרוד. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה