מצב פיזי ומצב נפשי.

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/07/2019 | 16:15 | מאת: אדיר

שלום רב אני סובל כתקופה של שנתיים מפחדים סטרס ומחרדות ברמות עולות ויורדות הציעו לי ציפרלקס ולא לקחתי.. המצב שלי כרגע הוא שאני סובל מהמון חולשות פיזיות של הגוף ברמה שלא נותנת לי לתפקד!! אם אני יוצא לריצה ממש קלילה וקצת מפעיל את הגוף כשמרגיש טיפה טוב , יום לאחר מכן אני פשוט סחוט מאנרגיות כמו חולה! האם זה הגיוני שזה מחרדות ומלחץ? השאלה שלי היא כזאת : האם יכול להיות מצב שחרדות / סטרס מביאות את הגוף למצב של חוסר אנרגיות מוחלט?? ופגיעה ביכולת לעשות פעילות גופנית?? אציין שעשיתי את כל הבדיקות ללב ולריאות ובדיקות דם כלליות והמון המון בדיקות שכולן יצאו תקינות! תודה מראש!!

אדיר, כיון שאתה מציין שעברת סידרה של בדיקות רפואיות (טוב עשית !) השוללות סיבה אורגנית-ביולוגית לקשייך הפיזיים, הרי שיש להניח, כפי שאכן קורה במקרים רבים, שהסיבות לתחושותיך הפיזיות הן סיבות ריגשיות-פסיכולוגיות. לכן, אף רצוי שתפנה לקבלת יעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה