איך לנצח חרדה בלי תרופות?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/03/2019 | 20:49 | מאת: חרדתי

אני סובל מדה פרסונליזציה ואגרופוביה מזה כחצי שנה. ניסיון של חודשיים עם כדורים רק הגביר את החרדות. מלבד טיפול cbt האם יש דרכים נוספות שאפשר לעזור לטיפול? האם דרך cbt חרדה יכולה לעבור לגמרי?

ל-חרדתי CBT היא טכניקה טיפולית יעילה ביותר למגוון גדול מאד של חרדות וסימפטומים פסיכולוגיים שונים. יחד עם זאת, יש לזכור ש-CBT היא טכניקה טיפולית שמן הראוי שתהיה קיימת ב"ארגז הכלים" של הפסיכולוג המטפל, אך עדיף שהפסיכולוג המטפל הוא שיתאים את הכלים והגישה המתאימים לבעייתך הספציפית. טיפול פסיכולוגי מתאים, אף עשוי לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה