לחצים מהרצאות מסויימות (ברק דניאלי)

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

09/03/2019 | 19:35 | מאת: נועה

שלום אני עוברת קורסים של ניהול משברים תחת לחץ וניהול סיכונים . יש מרצה אחד בחור צעיר שהרבה מתחברים אליו אבל לחלק כמוני זה גורם ללחץ כל הפרזנטציה הזו שלו . האם זה אומר שאני לא כשירה ללמוד כזה קורס יוקרתי וחשוב ? או שזה קשור לחומר ? למרצה ? תודה עידית

עידית מבלי להכיר את תוכן הקורס ומבלי להכיר אותך, אין כל אפשרות לענות תשובה של ממש לשלאלתך. יחד עם זאת, מתוך היכרות עם "העולם האקדמי" וזהירותו, אני משער שתגובתך קשורה יותר לרגישותך האישית מאשר לתכניו "הקשים" של הקורס. מדוע שלא תדוני/ו בעניין, עם המרצה בקורס ?!

14/03/2019 | 08:58 | מאת: איתן

לא יודע מה המרצה המדובר מלמד בקורס שגורם ללחץ, אבל לחץ זה חלק מהחיים, ואת צריכה ללמוד לנהל אותו ולא לברוח מהלחץ. השאלה היא האם יש סכנה מוחשית בהרצאה ? כנראה שלא... לתחושתי שיחה ממוקדת עם מטפל טוב תוכל לעזור לך לעבור את הקורס בהצלחה יתרה.

17/03/2020 | 23:47 | מאת: שימרית

מכירה את ההרגשה , הלחץ שלי בהתחלה היה מהמחיר ששילמתי לפקולטה שם זה היה מחיר הזוי אבל הלחץ נבע לי מההתעוררות שלי הוא אדם קשה לא קל ואולי טוב להרצות לדיקטטורים לא לנו :)

01/03/2022 | 19:46 | מאת: מיכל

הייתי בהרצאה של משרד כלשהו את ההרצאה נתן ברק דניאלי בנוגע לפתרון משבר אוקראינה עלידי חרם וחילוט של יאכטות של אוליגרכים בכדי להוות לחץ על המדינה התוקפת המממונת עלידי אותם אנשים, מה הקשר לבין פתרון משברים עסקיים לפתרון הומנטירי ?

22/04/2023 | 19:15 | מאת: בת אל

לא הבנתי עכשיו הוא גם מרצה ? פעם מתווך, פעם יזם, פעם יש לו עגלה לקפה.. שיחליט מה הוא

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה