מחשבות שליליות ומתי נפשי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/02/2019 | 21:48 | מאת: דרור

שלום שמי דרור סובל ממצב נפשי קשה הרבה זמן סובל מפחד מה יקרה לי בעתיד להסבר השני מחשבות עקשיות בענייני דת אנא תעזור לי

דרור אתה עצמך מתאר מצבך כ"סובל ממצב נפשי קשה הרבה זמן..", אך לא פרטת במה מדובר ?! לכן, קשה להעריך במה ואיך אפשר לעזור לך, כבקשתך. בכל מקרה נראה לי שכדאי ואולי אפילו הכרחי שתפנה לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי, או דרך קופת החולים שאליה אתה שייך, או באופן פרטי. לרוב, כבר אחרי פגישה אחת או שתיים תוכל להרגיש יותר טוב. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה