חרדות לחץ מתח וצרבות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/01/2019 | 20:36 | מאת: יעל

האם יכול להיות תסייני חרדה כמו צרבות קשות על בסיס יומיומי ותחושת כאב כמו גוש בגרון ובחזה ? כבר לקחתי תרופות לצקבות וכלום לא עוזר...ממש מיואשת כי לרופא גסטרו יש תור רק בעוד 3 חודשים

יעל התסמינים אותם את מתארת עלולים להיות מושפעים ממצבי מתח, לחץ וחרדות. אך, קביעה ממשית ואישית לגבייך מותנית בבדיקה ואבחנה רפואית הכרחית, לשלילת גורם אורגני-פיזיולוגי אפשרי ואף שכיח יותר. כדאי שתתיעצי בנדון, גם עם רופא המשפחה שלך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה