מה עוד לא עשיתי עם כל החרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/01/2019 | 18:51 | מאת: אתי

סובלת מחרדות שחזרו אחרי שנים הפעם היה קשה מאד. חזרתי לכדורים הפעם לא ממש עוזרים. החלטתי שהכל בראש . הלכתי לטיפולים התנהגותיים ובאמת קיבלתי המון טיפים.הייתה תקופת מדיטציות ובכל אני בעד אבל לא הרגשתי שזה הפיתרון. החלטתי לחקור את עצמי כדי להבין בהגיון איך נפטרים מהחרדה. היו פעמים שהצלחתי עי החלטה לא לחשוב עליה יותר כמו פלא עבד וחזר. טוב היום הגוף מלא בסימפטומי חרדה כבר תקופה. מתבטא בתחושה כללית פיסית של השרדות כאילו בהיכון ופחד הכי לא נעים שיש לפעמים טיפה סחרחורת לא נורא ותחושת אי יציבות. בריאה והכל עושה המון ספורט. מצב רוח מצויין. הכל בסדר מסביב אבל לא הפיסי הזה. היום נהגתי כולי חרדה לא מהנהיגה פשוט כל התחושות הפיסיות של חרדה לא רציתי לברוח רציתי להיות להבין מה לעזזל יעצור את זה. רוצה פשוט בלי הפיסי הזה בראש אני רגועה באמת. איך זה הגיוני שאין הלימה בין ההגיון לפיסי. בעבר הייתי מפחדת חוזרת הבייתה דואגת חושבת שאמות אתעלף כל מיני שטויות היום כלום אני פה הכל מצויין רוצה רוגע פיסי. העלו לי מינון כבר לא בא לי להיות מסוממת. לא מוכנה להעלאות מינונים זה לא הפיתרון. אני חזקה מאד אבל מה עוד יכולה לעשות כשאני בעצמי יכולה לטפל בחרדתים אבל הגוף שלי חרד מוזר וקשה לי להסביר את חוסר ההלימה בין הגוף הפיסי והנפש.. אשמח לכיוון כלשהו...

אתי, כידוע, הנפש מורכבת מאין כמוה. לכן, יש ומצוקותיה וסיבלה מחייבים מגוון רחב ומתמשך יותר, של טיפולים פסיכולוגיים מתאימים עד להכחדת הבעיה/מצוקה, או הפחתתה באופן משמעותי ומתמשך. כיון נוסף שראוי ללשקול הוא ההסתייעות ב"היפנוזה", ככלי טיפולי. ישנם פסיכולוגים רבים, שהם גם בעלי רישיון לטיפול בהיפנזוה. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה