ציפרלקס- הורדת מינון

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/12/2018 | 22:19 | מאת: ליאור

שלום רב, עקב חרדות אני נוטלת ציפרלקס 10 מ״ג ביום בחמישה חודשים האחרונים. סבלתי מלחצים בראש, סחרחורות וחולשה בגוף ואחרי שלילת כלל הבדיקות הניורולוגית הציעה לי לקחת ציפרלקס וכך עשיתי. לאחר כחודש פלוס מינוס הרגשתי שיפור במצב. בשבוע האחרון התחלתי לקחת כדור יום כן יום לא. יש לציין שאין לי רופא מטפל והורדת הטיפול היא על דעת עצמי. לכן רציתי להתייעץ האם הורדת המינון הינה טעות? ישנה עדיפות לקחת 5 מ״ג כל יום מאשר יום כן יום לא? או שמא בכלל לחזור למינון של 10 מ״ג ביום. אודה לתשובה. תודה רבה :)

ליאור אני ד"ר לפסיכולוגיה קלינית ולא רופא. כך שאני מנוע מלהתייחס לתרופות. אני כן יכול לומר לך שטיפול פסיכולוגי מתאים, כמומלץ כמובן עבור המגוון הרחב של מצוקות נפשיות כמו גם ובעיקר עבור חרדות עשוי לייתר ולבטל את הצורך בטיפול תרופתי והשלכותיו. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה