התמודדות עם לחץ וחרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/11/2018 | 12:23 | מאת: יערה

מה עושים באופן מיידי מידי פעם שקורא פתאום דפיקות לב לחץ וחרדות והאם אתה יודע איזה אתרים או ספרים לעזרה עצמית לטיפול לחץ וחרדה באינטרנט ובחנויות אני יכולה לפנות כדי להיעזר? בברכה, יערה

יערה בתחתית עמוד זה, כללתי מספר "טיפים" להתמודדות, לתגובות של מתח ןרדה וכד'. בנוסף ניתן להיעזר רבות באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי בגוגל), הכולל גם טכניקות להרפייה עצמית. ובכל מקרה מומלץ מאד לפנות לקבלת יעוץ/טיפול פסיכולוגי , במסגרת קופ"ח, או באופן פרטי. גם טיפול קצר-מועד עשוי לסייע באופן משמעותי ביותר. ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה