טיפול בהיפנוזה לחרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/11/2018 | 05:10 | מאת: שחר

מטופלת בפרוזאק שכנראה אינו משפיע. 40 מ"ל. לפני כשש שנים התקף חרדה ראשון שבעזרת הפרוזאק וטיפול פסיכולוגי עבר. מאז לא היו אירועי חרדה משמעותיים. בשבוע האחרון שוב סובלת מחרדה שמתבאת בעיקר בחוסר שינה בלילות וחוסר תאיבון. בעבר עברתי טיפול בהיפנוזה לבעיית מעי רגיז והטיפול פתר את הבעיה, האם יש אפשרות לטפל בחרדות בהיפנוזה? אשמח לשמוע את דעתך.

שחר בהחלט !! זו לא "רק" אפשרות. למיטב הערכתי וניסיוני הטיפול בהיפנוזה במצבי חרדה, מומלץ ואף מועדף במקרים רבים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה