לחץ וחרדה עקב פיטורים ומצב רפואי

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

06/11/2018 | 14:47 | מאת: רם

לכבוד ד"ר מאיר נעמן שלום רב אודה לעזרתך מזה מס חודשים אני לא עובד עקב פיטורים לא צפויים.ויש לחץ גדול.כמו כן יש לחץ וחרדה נוספת שלאחרונה הייתי אצל רופא עור ויש לי פטריה בכף הרגל,וצריך לעשות שם טיפול ממושך וזה לא נעים כולל מריחת משחות לרגל חלקם קצת צורבות.אני מאד מוטרד נכנס לכל מיני פורומים של בריאות וגם מדבר עם המון אנשים מה לעשות? אשתי רוצה שאבדוק לקחת ציפרקלס אבל אני מעולם לא נטלתי כדורים ובעבר לפני המון שנים זה גרם לי לשנוניות אז מה מומלץ?

רם כולנו עוברים אירועים ומצבים קשים, המלווים אף בחרדות וסימפטומים שונים. לרוב, הם חולפים מעצמם. לעיתים, כמו כנראה במקרה שלך, חשוב לדעת להתמודד, בעזרת גורם מקצועי. לפני שאתה פונה לסיוע תרופתי הייתי ממליץ שתפנה לייעוץ/טיפול פסיכולוגי. הטיפול עשוי להיות קצר יחסית ואפילו לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה