חרדה מהתכתבות ושליחת הודעות בווטסאפ

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

31/10/2018 | 09:56 | מאת: רון

הי, יש לי התקף חרדה כל פעם כשאני שולח הודעה (בעיקר דרך הווטסאפ) ולא זוכה לתגובה כיצד לפתור את זה? (אני יודע שיש רבים שיש להם חרדה משיחות ולכן מעדיפים לתקשר בהודעות) אצלי זה בדיוק הפוך. תקשורת וירטואלית מכניסה אותי לחרדה וזה מפריע לי לחיות, מה כדאי לעשות? צורת התקשורת הזו מאד מקובלת היום וזה מאלץ אותי גם לתקשר ככה אבל אני בחרדות בגלל זה , אני לא רוצה להמנע לגמרי משלחת הודעות אבל אני רוצה להתגבר על החרדה. אשמח לעצב.

רון בתחתית עמוד זה באתר, או באתר המומלץ של ד"ר ברוך אליצור, יש המלצות, כלים ו"טיפים" להקלת ההתמודדות עם חרדות. יחד עם זאת, אם החרדה משמעותית וגורמת לסבל ופגיעה בתפקוד, חשוב לברר את סימניה המקדימים, ביטוייה ולרוב גם את המקורות הריגשיים והחוויתיים להתפתחותה. זהו תהליך הניתן ומומלץ בדרך כלל לקיים יחד עם פסיכולוג קליני, אליו ניתן לפנות או דרך קופת החולים אליה אתה שייך, או באופן פרטי. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה