אמא שלי סובלת מדיכאון קשה.

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

03/10/2018 | 23:53 | מאת: zohar

אימי בת 79 וסובלת מדיכאון קשה . בשנים האחרונות.היא סובלת מהדיכאון כבר 10 שנים ויותר .אבל המצב מחמיר היא לקחה בעבר הרבה סוגי כדורים אבל הם לא עוזרים. רופאת המשפחה וגם פסיכיאטר גריאטרי נתנו לה כדורים מכל הסוגים אבל אין הטבה.(קבוצת כדורים. S.sri. וגם Snri. וגם כדורים יותר ישנים). כל פעם החליפו לה כדורים בשנים אחרונות והמצב לא השתפר. בשנתיים אחרונות הדיכאון מחמיר ואמא שלי לא אוכלת וירדה הרבה במשקל.אין לה אנרגיות והיא עם בחילות.וחולשה. (אציין שאני גם מטופל בכדורים מרוניל 75 sr,) גם כל כדורי ההרגעה שהיא לוקחת שנים כבר לא משפיעים. אשמח לקבל ממך המלצות לטיפול כי כואב לי על אמא שלי שהדכאון חונק אותה .

זוהר איננו מוסמכים לסייע ולייעץ בעניין הטיפול התרופתי, אלא רק לגבי ייעוץ וטיפול פסיכולוגי. אם אימך לא נמצאת או מקבלת טיפול פסיכולוגי, ראוי ומומלץ לפנות ולקבלו. גם בגיל 79, טיפול פסיכולוגי מתאים, עשוי לסייע משמעותית במקביל לטיפול התרופתי, ולפעמים אף לייתר הצורך בתרופות, בכפוף להמלצות הפסיכיאטר אצלו היא בטיפול. ד"ר מאיר נעמן > 054-7549898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה