לקיחת צמח גאבא כתוסף לתרופות פסיכיאטריות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/06/2018 | 02:25 | מאת: ר

שלום . אני לוקחת כדורים של למיקטל 200 מג וסרוקוואל 100 מג . ואני לא רואה ממש שיפור במצב שלי. אני מרגישה אי שקט וחוסר ריכוז גמור ולא זוכרת כלום! האם אפשר ומותר לקחת את התוסף מזון של צמח הגאבא בנוסף לתרופות הפסיכיאטריות שרשמו לי ? האם זה עוזר לדיכאון וחרדות אם כן באיזה מינון לקחת אותו?

ר איינו עוסקים בתרופות ובתוספים, אלא בייעוץ וטיפול פסיכולוגי. "התוסף" הטוב ביותר המוכח גם מחקרית כיעיל ואפילו חיוני במקביל וכהשלמה לתרופות פסיכיאטריות, זה טיפול פסיכולוגי מתאים. טיפול פסיכולוגי אף עשוי לייתר את הצורך וההזדקקות לתרופות פסיכיאטריות.

28/06/2018 | 00:14 | מאת: ר

אני מטופלת כבר בטיפול פסיכולוגי כבר כמה שנים וכל הזמן מחליפים לי גם את הכדורים . וזה לא עוזר. לכן רציתי לברר אם ידוע לך על צמח הגאבא כתוסף לשיפור

ר תודה על העדכון. טוב את עושה שהינך גם בטיפול פסיכולוגי. התמדתך בו אמורה להביא לשיפור. לצערי, אני לא יודע את התשובה לשאלתך, בענין צמח הגאבא. אולי משתתפים אחרים בפורום יוכלו לתרום מניסיונם או ידיעתם. ועדיין,

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה