חרדות קשות מאוד ובלתי נסבלות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

15/05/2018 | 18:28 | מאת: דנה

שלום. אני סובלת מחרדות קשות כבר תקופה ארוכה מאוד של שנים. בתקופה האחרונה זה כבר ממש לא נסבל. לא מצליחה לתפקד. קשיי נשימה, דפיקות לב- דופק מואץ , הרגשת פחד ענק בלתי מוסבר, קושי בדיבור , ראייה לא תקינה. אני נוטלת אלטרול 25 מ"ג וארבעה כדורי לוריון 1מ"ג ביממה. לא עוזר. אני ממש משתגעת. מה עושים?

דנה חלופה מעולה לכדורי הרגעה היא לימוד, תרגול ויישום של טכניקות להרפיה -עצמית. דוגמאות טובות לכך תוכלי למצוא באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי ב-גוגל). במקביל ולאור מצוקתך המתוארת כקשה, מן הראוי שתיפני לקבלת טיפול פסיכולוגי, אם במסגרת קופת החולים אליה את שייכת או באופן פרטי.

07/07/2018 | 22:11 | מאת: אריאלה

סובלת מפחדים וחרדות קשות לא מוצאת את עצמי הבדיקות שלי יצאו 100 אחוז נתנו לי כדור ציפרלקס שהרס אותי מבקשת יעוץ הברדה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה