חרדה חברתית מה עושים?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/04/2018 | 21:37 | מאת: פלורי

אני זקוקה לעזרתך יש לי חרדה חברתית נוראית פחד מלהגיד על מה שיש לי להגיד למישהו מסוים עם זה כעס על אותו אדם או לשתף ברגשותיי אני מפחדת מהתגובות שלהם מה הם יאמרו עלי מה הם יחשבו עלי בגלל זה אני נמנעת המון מחברה מה לעשות לגבי זה? תודה

שלום פלורי חרדה חברתית היא אחת החרדות היותר שכיחות. ״את בחברה טובה״. במקביל, נכתבו הרבה ספרים, מאמרים ואתרי אינטרנט ל-״עזרה עצמית״, בנדון. הבעיה היא - הקושי בהתאמת השיטה לבעייה הספציפית של הסובל ובעיקר הקושי ביישום. לכן והסתמך על ניסיוני רב השנים בתחום, עדיף שתיפני לייעוץ/טיפול אצל פסיכולוג/ית קליני מתאימ/ה שיוכל להתאים לך הכלים המתאימים לך באופן אישי ולסייע באופן מעשי ביישום ההמלצות והתובנות הטיפוליות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה