התמודדות עם חרדה מאוד חזקה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

10/04/2018 | 12:18 | מאת: יעל

אני מרגישה חרדה מאוד חזקה מדי פעם זה קורה לי בעיקר אחרי הצהריים זה מוביל אותי לעצבנות וישר להגיב על כל דבר קטן בעצבים מדפיקות לב שאני חשה בגוף אחרי שהחרדה עוברת אני מתחילה לבכות ולקבל דכדוך מה הפתרון לבעיה חוץ מטיפול פסיכיאטרי? האם יש עוד טיפולים נגד חרדה שניתן לטפל? תודה חג עצמאות שמח

יעל דבריי לשאלה הסמוכה לשלך ("חרדות כתוצאה ממצב רפואי"), רלוונטית גם לך, אם כי בסדר הפוך. ההרגעה שאני יכול להמליץ לך היא - פנייה לייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים. טיפול מעין זה עשוי לייתר את הצורך בטיפול פסיכיאטרי-תרופתי. במקביל, אני ממליץ על לימוד ותרגול של טכניקות ל"הרפייה עצמית". דוגמאות והכוונה תוכלי למצוא בין השאר באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי ב-גוגל).

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה