איך יוצאים מבדידות תהומית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

07/04/2018 | 20:53 | מאת: עוז

שלום , אני בן 40 הגעתי למצב שאין לי בכלל חברים כלום מאוד חסר מצב רוח מהמצב ..אני מנסה להיות אופטימי וחושב שהמצב ישתנה...אבל המצב לא משתנה אין לי בת זוג..לא הולך לי עם בחורות לא יודע איך לצאת מזה?

עוז אף כי רבים סובלים מבדידות, אין ספק שזו הרגשה קשה. לאחרונה אף מתרבים המאמרים המקצועיים, המדגישים עד כמה הבדידות שכיחה ואף גוברת דוקא בעידן הרשתות החברתיות וכד'. אך לצערי, בגלל השונות הרבה בסיבות שאנשים חשים בדידות, אין נוסחה המתאימה לכל סוגי הבדידות. ראשית, חשוב להבין מקורותיה האישיים אצלך ועל סמך זה לעוץ לך ואף לסייע בכלים פסיכולוגיים מתאימים, במידת הצורך. לשם כך כדאי שתפנה ולו לייעוץ קצר, אצל פסיכולוג מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה