ירידה בכושר העבודה היומיומית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

18/03/2018 | 06:41 | מאת: מירה

בת 55 יש לי ירידה בכוחות באנרגיות קשה לי לקבל שאני מסוגלת לפחות בעבודה הכונה לפחות ימים פעמיים שלוש בשבועת אני לוקחת קשה את זה. תמיד השתדלתי לעבוד כמה שיותר מבחינת ימים ועכשיו יותר קשה יש לי קצבה עשר שנים. אם תוכל לייעץ לי בקשר לזה

מירה קשה להתיחס לשאלתך הכללית, מבלי להכיר אותך ואת בעייתך בצורה יותר מפורטת ומקצועית, כמתבקש. תחושתך עשויה אמנם להיות זמנית ואולי אף קשורה בשינויי גיל וכד', אך לאור מצוקתך הייתי מציע שתתיעצי תחילה עם רופא המשפחה שלך ועל פי דבריו לשקול האם כדאי גם להתייעץ עם פסיכולוג מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה