חרדה מללכת לרופא שיניים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/02/2018 | 15:27 | מאת: שני

שלום.יש לי ילדה עם עיקוב היתפתחותי שמתבטא גם בחרדה מרופא שיניים.היא לא מעונינת בכלל להגיע אליו ומצב השיניים שלה בכי רע.כל הטיפולים שניסינו לאעזר גם עם רופאים מומחים לא עזר על מנת לשכנעה .האם ישנה דרך בכלל להוציא אותה מהבית ולהביאה לרופא השיניים?אשמח לקבל תשובה בהקדם..

שני אני לא מומחה לעבודה עם ילדים. למיטב ידיעתי, ישנם רופאי שיניים המתמחים בעבודה עם ילדים, כולל בעלי הסמכה ורישיון להסתייע בכלים של דמיון מודרך, היפנוזה וכד', העשויים להיות רלוונטיים, גם לגבי ביתך.

23/02/2018 | 11:12 | מאת: רון

תנסי ללכת לד"ר אדר בן עמי. רופא שיניים מומחה לילדים שיש לו גישה מדהימה לילדים. מצליח לטפל בילדים שמתייאשים מהם והם רגע לפני הרדמה כללית.... יש לו גם דף פייסבוק... בהצלחה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה