מעבר מבית חולים להוסטל

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

12/02/2018 | 06:16 | מאת: חיים הרשקוביץ

אחרי1.7שנים אמור לעבור להוסטל פרטי לחוץ מאד וחרד מה יהיה שם מה אעשה אם יופיעו מחשבות/קולות אובדניים/ תוקפניים? מאפה אשלם?

לחיים קבל איחוליי וברכתי לרגל השיפור במצבך, המאפשר העברתך להוסטל. חששותיך מובנים והגיוניים, אך צפוי שלאחר תקופת הסתגלות קצרה, תרגיש ודאי יותר ורגוע. סביר גם שיש בהוסטל תורנים מקצועיים, או אפשרות להיות בקשר איתם. כך שתוכל להתייעץ עם גורמים מקצועיים, בכל זמן שהותך בהוסטל. בהצלחה !!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה