האם זה התקף חרדה? ?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/01/2018 | 12:21 | מאת: לי

האם רצף מחשבות שמגיעות פתאום לראש משום מקום , מעין תמונות שבאות ברצף ואינן קשורות למציאות אך מוכרות כאילו מהחלום, ואיתן צורך לגשת לשירותים, זה נמשך כמה שניות, מבהיל מאוד , אחרי זה מנסה להרגיע בעזרת נשימות ותמיד מגיע גל קור וצמרמורות , לפעמים עם בכי, ואז זה עובר לגמרי. תחילה קרה כפעם בחודש בשבועיים האחרונים בתכיפות גבוהה יותר.

לי קשה להעריך מתיאורך הקצר, האמנם מדובר בהתקף חרדה או סיבה פסיכולוגית אחרת. לאור העצמת הסימפטומים שאת/ה מתאר/ת, הייתי ממליץ לפנות להערכה ויעוץ פסיכולוגי, על מנת למנוע החמרה אפשרית נוספת. ייעוץ מתאים ולו קצר יכול לסייע משמעותית.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה