סובלת מהתקפי חרדה ודופק מהיר שלא מרפה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

21/01/2018 | 08:19 | מאת: שרה

שלום.. אני בת 40 ואמא ל3 ..סובלת מהתקפי חרדה כבר חצי שנה זה התחיל מסימפטומים שכולם מכירים לחץ ודקירות בחזה דופק מהיר כאב ראש וכאבי בטן והרגשת התעלפות הפרעות שינה.. חשוב לציין שאני אישה חיובית ומנסה תמיד להיות אופטימית אני נמצאת עכשיו בטיפול פסיכותרפיה ועשיתי לאחרונה מדיטציה טרנסמינדלית.. ולא משתמשת בתרופות ..למרות שמצבי השתפר אבל עדיין הדופק החזק מעיר אותי משינה וכמעט לא מניח לי .. עזרתכם בבקשה האם להמשיך בלי טיפול תרופתי או שלא?

שרה טוב שפנית לקבלת טיפול פסיכולוגי ואף מתמידה בו. בעניין שאלתך, ראוי שתתייעצי עם המטפל/ת אצלו/ה את נמצאת בטיפול. וסביר ש הוא/יא מכיר/ה אותך בצורה אישית ומקצועית, כמתבקש על מנת לייעץ לך בעניין התרופות שלך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה