מבקשת המלצה לפסיכיאטר קשוב ואמין

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/11/2017 | 22:55 | מאת: Jenny

שלום. כבר כמה שנים אני סובלת מהתקפי חרדה. מאד קשה לי להיות במקומות סגורים עם אנשים - תחבורה ציבורית, עבודה, אפילו בבית של המשפחה .נסיתי טיפול פסיכולוגי שיחתי, , טיפול בציפרלקס בהמלצה של פסיכיאטר של קופת חולים,דיקור, למדתי שיטות נשימה להרגעת ההתקפים וגם טיפול במכון אורה גולן (למי שמכיר). כלום לא עוזר. לאחרונה המצב מחמיר. שוקלת לפנות שוב לטיפול תרופתי ולא מוצאת בשום מקום המלצה על פסיכיאטר טוב ואמין באזור חיפה. חוויתי אי הקשבה והתחשבות מצד הפסיכיאטר של הקופה וחוץ מציפרלקס שלא עשה לי טוב לא קיבלתי שום דבר אחר. במי אוכל להעזר כדי למצוא טיפול שיעזור לי?

Jenny אני לא מכיר פסיכיאטר בצפון. תוכלי להתייעץ בנדון עם רופא המשפחה שלך. בנוסף, יש טיפולים פסיכולוגיים רבים ושונים. כדאי להמשיך בטיפול פסיכולוגי עם עדיפות לטיפול בגישת ה-CBT. טיפול מתאים עשוי לייתר הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה