מרגישה שאני נהיית פראנואידית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/10/2017 | 07:39 | מאת: נעמה

אתמול בלילה נכנסתי ללחצים שרוצים לרצוח אותי, נעלתי תדלת בחדר ולא הצלחתי לעצום עיניים מפחד. כל רעש קטן הקפיא אותי והייתי בטוחה שזהו אני גמורה. זה קורה לי לפעמים שאני נהיית ממש פראנואידית אבל זה חולף.. זה בהחלט משפיע עליי. יש סיבה נורמלית לכך שזה קורה? תודה רבה על היחס והזמן.

נעמה אי אפשר להסיק מסקנות מקצועיות, רק מתיאורך הקצר. כיון שנראה שאת סובלת מחרדה גבוהה במיוחד, כדאי ומומלץ שתיפני לייעוץ מקצועי, אצל פסיכולוג קליני או פסיכיאטר. (או במסגרת קופת החולים, אליה את שייכת, או באופן פרטי). גם ייעוץ/טיפול קצר, יוכל לעזור לך במהירות, להקלת תחושתך הקשה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה