מה היית ממליץ לעשות?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/10/2017 | 16:25 | מאת: ט

כבר כמה שנים מהפרעת פאניקה טופלתי בפריזמה 40 מג שעבדה עבורי מעולה במשך 5 שנים נהדרות בהן הספקתי לשכוח מה זה בכלל. לפני כ4 חודשים היא לפתע הפסיקה להשפיע העלאת המינון ל60 מג לא עזרה כעת כבר שלושה חודשים מטופלת עי ציפרלקס 20 מג יש הקלה חלקית אך לא מספקת ימים שלמים של דריאליזציה חוסר כוח נפשי וחוסר חשק לכלום ולאחרונה(כשבוע) גם מספר התקפים והישנות תחושת החרדה הקשה והמעיקה יחד עם מחשבות טורדניות מה הייתם ממליצים לעשות בשלב זה?

ט כיון שאני והפורום פסיכולוגיים, איננו עוסקים בתרופות. בכל מקרה, הריני ממליץ לך לפנות לקבלת טיפול פסיכולוגי. טיפול פסיכולוגי מתאים עשוי לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה