מודאל כתוספת לאנאפרניל

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

18/10/2017 | 12:33 | מאת: מיקי

סובלת מבעיות גופניות שהם הובחנו על רקע נפשי כבר הרבה מאד שנים. אני לוקחת בקביעות את התרופה אנאפרניל. אפשר להגיד שתרופה זו די עזרה לי עד הזמן האחרון . אני כרגע לוקחת כדור וחצי של 75מ"ג.. בהתייעצות עם הרופאה הפסיכיאטרית היא החליטה להוסיף גם כדור מודאל אחד ליום. רופא גסטרו שגם איתו התייעצתי הציע לי לקחת 2 כדורי מודאל. פניתי לרופא נאורולוג בגלל בעיה אחרת והיא הציעה לי לא לקחת בכלל מודאל. אני מאד מבולבלת ולא יודעת מה להחליט שכחתי לציין שאני בת 67.מרגישה מאד לא טוב. יש לי לחצים ומועקה בקיבה העליונה ובחילות ..בקושי מתפקדת. תודה.

מיקי הפורום והח"מ פסיכולוגים, כך שאיננו עוסקים בתרופות ובייעוץ לגביהן. בהתיחס להמלצות הסותרות שקיבלת מרופאים שונים, אני מציע שתתייעצי עם רופא המשפחה שלך. במידת הצורך, הוא גם יוכל להעמיק הבירור המתבקש, עם רופאייך השונים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה