נפילות מתח מספר פעמים

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/09/2017 | 08:30 | מאת: עדן

היי אני בת 22 ובזמן שעשיתי מכימה קדם אקדמית חוויתי נפילת מתח לדעתי אני לא בטוחה מזה.. בזמן השיעור שיום אחריי זה אני אמורה להתחיל קורס נוסף. הרגשתי שהגוף אומר לי להתעלף ואני נלחמתי בזה והייתי אפתית. ואז התחלתי לבכות. התעלפתי והקאתי. אחרי איזה חצי שעה זה נרגע.. אותו הדבר קרה לי כמה חודשים אחריי לאחר שסיימתי את במבחן האחרון בקורס. ואני חשתי כאבי ראש על בסיס קבוע באותה תקופה. אני מתחילה השנה את הלימודים שמאוד קשים. ואני מפחדת שהדבר הזה ייקרה לי שוב. אני לא יודעת מה הסיבה לדברים, מקווה שתעזרו לי. ושאני בפורום הנכו

לעדן יש ומתח רב או "נפילתו" כדברייך, עלולים לגרום אצל אנשים רגישים במיוחד שינויים פיזיולוגיים שונים, המתבטאים במגוון סימפטומים גופניים. בכל מקרה לבדיקת העניין באופן יסודי ושלילת סיבות אורגניות-ביולוגיות אפשריות אחרות, עלייך לפנות תחילה לרופא המשפחה שלך, לבדיקה, אבחנה והתיעצות. בהתאם לחוות דעתו הרפואית ניתן יהיה לשקול, דרכי סיוע אפשריות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה