שימוש בקלונקס וesto10

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

16/09/2017 | 22:05 | מאת: מודאגת

שלום בעבר השתמשתי מס שנים בesto10. לאחרונה חשתי ברע והתחלתי לקחת כדור קלונקס 0.5 מג בערב. החלטתי להתחיל שוב הטיפול ב esto 10 אולם מאז אני חווה דכאונות ונדודי שינה. האם זה סביר? מה המלצתך?

למודאגת כיון שאנו לא עוסקים בתרופות אלא בייעוץ/טיפול פסיכולוגי, המלצתי היא שתפני שאלתך לפורום פסיכיאטרי. בנוסף ובעיקר, אני ממליץ, במידה ואת לא בטיפול פסיכולוגי בהווה, שתיפני לקבלת טיפול כזה. טיפול מתאים עשוי לייתר את הצורך בתרופות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה