ירידה במשקל בעקבות חרדה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

25/08/2017 | 02:37 | מאת: הילה

שלום, סובלת מזה כחצי שנה מחרדות.. יש תקופות טובות יותר ופחות מטופלת כרגע רק בטיפול פסיכולוגי .. בחודשים האחרונים קשה לי מאד לאכול וירדתי המון במשקל. אני מרגישה שהאוכל לא יורד לי בגרון ויש פחד להיחנק וכל פעם שצריכה לאכול זה סיוט אז לעיתים נמנעת.. אבל הירידה במשקל משמעותית וניכרת ולא הייתי רוצה להגיע למצב פיזי לא טוב . לא ששה לקחת כדורים רוצה לנסות לטפל בזה לבד אשמח לעצתך בעניין תודה רבה

הילה על פי תיאורך, נראה שהכיוון הוא לא "לטפל בזה לבד", אלא בעזרת סיוע/טיפול מקצועי פסיכולוגי מתאים. גם אם אין עדיין שיפור, הוא צפוי להגיע אם אכן תתמידי בטיפול. בכל מקרה, את יכולה להסתייע באתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשי בגוגל) ואני מציע שתקראי גם את תשובתי לשאלה של "דין", הסמוכה לשאלתך.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה