קושי להחליט ולהתמודד עם חרדות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

14/07/2017 | 09:57 | מאת: סיגל

בקר טוב יש לי בעיה של קושי להחליט דברים לפעמים שאני רוצה דברים מסוימים ומדובר בתקציב כמו למשל לימודים כי יש לי בעיה עם תקציב ואני תלויה בתקציב בהורים שלי לדוגמה אני אסביר: הלכתי לשיעור חד פעמי שיעור מעניין המורה ניסתה לשכנע אותי לבוא לשיעורים מלאים ואני מקבלת ביטוח לאומי וההורים שלי מחזיקים לי את הכסף המורה ניסתה לשכנע אותי שאבוא לשיעורים המלאים ולא לשאול את ההורים שלי עם כן או לא לבוא אני נלחצתי מהמורה ומהתגובה של ההורים כי מצד אחד אני רוצה ללכת ללימודים ומצד שני אין לי תקציב יש לי בעיה עם ההורים והמורה כנראה אולי זה מחשבה שלי ניסתה לכפות עלי כל זה הכניס אותי לחרדה עד כדי דפיקות לב ואפילו כאבים בחזה אני לא נמצאת כרגע בטיפול אני כן לוקחת תרופות אצל הרופאת משפחה אבל כעזרה ממש ראשונית בלי כרגע טיפול כי כרגע אני לא בטיפול אולי אתחיל טיפול מחדש אבל עד שאמצע טיפול רציתי להתייעץ איתך בפורום אפילו לקבל טיפ קטן מה לעשות בקשר לעניין הזה והחרדות והלחצים האלה איך להיכנס לפרופורציה אודה לך מאוד על עצתך זה חשוב לי כי אין לי כרגע למי לפנות

סיגל חבל שלא ציינת את גילך, כדי שנוכל להבין טוב יותר הרקע לקשייך. את יכולה לנסות ולהסתייע ב"טיפים לגולשים" המופיעים באמצע עמוד זה מימין, אך נראה לי שלאור מורכבות בעייתך, עדיף שתיפני לטיפול פסיכולוגי (את זכאית לטיפול בעלות מופחתת, מטעם קופת החולים אליה את שייכת), כפי שאת עצמך מציינת.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה