בענין מתח נפשי והטיפול בו

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

04/06/2017 | 21:38 | מאת: רשקובסקי פנינה

הנני אשה בת 75 אשר סובלת ממתח ודיכאון. המצב הוא פסיכוזומטי. מטופלת ב- סרנדה 200 מ"ג. הוסיפו לי גם אלטרול 50 מ"ג כשיש לתרופה זו השפעה על קצב הלב. הנני חולת לב מ - 2011. האם לקחת את האלטרול או לא? תודה, פנינה

לפנינה איננו עוסקים בתרופות אלא רק בייעוץ וטיפול פסיכולוגי. לגבי שאלותייך כדאי שתתייעצי עם הרופא שלך, או פורום פסיכיאטרי מתאים.

פנינה איננו עוסקים בתרופות. לכן כדאי שתפני שאלותייך לרופא שלך או לפורום פסיכיאטרי מתאים.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה