חרדה שמלווה בקשיי נשימה וסחרחורות

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

26/05/2017 | 14:42 | מאת: אנונימית

האם זה הגיוני שאני חשה חרדה במיוחד בשעות אחר הצהריים- ערב? היא מתאפיינת בקשיי נשימה,סחרחורות, והרגשה ל כמעט עילפון. הייתי בעבר אצל פסיכולוגית כי חוויתי התקפי חרדה. ההתקפים פסקו אך ההרגשה הזו מלווה אותי יומיום.

לאנונימית על פי הויקיפדיה, תחושת חרדה, היא תגובה נורמלית למצב של לחץ. ככזו היא יכולה לבוא לידי בשעות וזמנים שונים, אצל אנשים שונים. על פי תיאורך, הרי שלמרות הטיפול הפסיכולוגי שעזר לך בהפחתת התקפי החרדה, את עדיין סובלת מתגובות חרדה. כדאי לשקול המשך הטיפול הפסיכולוגי, עד להפחתה משמעותית יותר בתגובותייך החרדתיות.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה