גרושין של אח.. ......

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

07/05/2017 | 07:10 | מאת: חנה

אני בגיל 62 גימלאית.לאחרונה אחי 48 נפרד מאשתו וביתו ועבר לגור אצלי 5 חודשים.אני רואה. שקשה לו כל התהליך ללא עזרה.יש לו התפרצויות כעס ואני לא פסיכולוגית.רוצה לעזור ולא יודעת איך.הוא שוקע .

חנה עזרתך לאחיך, פרט ובנוסף לאמפטיה ותמיכה, יכולה להתבטא בכך שתכווני אותו (בעדינות !), לפנות לקבלת יעוץ וסיוע מקצועי, מפסיכולוג קליני מתאים. הוא יכול לפנות באופן פרטי או במסגרת קופת החולים אליה הוא משתייך. במידה ותיתקלי בקושי להפנות אותו, נא פני לקבלת ייעוץ נוסף, כיצד ניתן לסייע במימוש הפנייה לגורם מקצועי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה