קשיי נשימה באופןןןןן קבוע

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

22/04/2017 | 18:25 | מאת: ליאת

מטופלת אצל פסיכיאטר משנת 2002 שותה ויפאקס 150 xr כל היום סביב הבעיה ותחושה שאין אויר מצליחה לנשום נשימה עמוקה רק בפיהוק עד שמגיע למצב שעוד דקה זהו מקווצת את כל הגוף לנסותמלהגיע למצב של פיהוק(נשימה עמוקה).מפריע והורס לי את חיי היומיום לא יוצאת לא מבלה לא יכולה כלום.בת 42 המליצו לי על אסיוול לוקחת 5 ביום מיתחת ללשון לא עוזר. נא את עזרתכם המהירההההה פליזזזזזזז

ליאת מצער לשמוע עד כמה את סובלת מהסימפטום שאת מתארת ומתמודדת אתו מאז 2002. מה גם שהוא מגביל אותך בצורה כה משמעותית. מה אמרו לך הפסיכיאטרים ? מה האבחנה שלהם ? בכל מקרה הייתי מציעי שתפני גם לייעוץ/טיפול פסיכולוגי מתאים.

16/12/2019 | 08:56 | מאת: בן

זה בגלל הויפאקס שאת לוקחת רק שתדעי זה תופעת לוואי לא נפוצה אבל זה כן קורה לחלק מהאנשים

ליאת, מצער לשמוע על קשיי הנשימה שלך. אם בעייתך רפואית- פיזיולוגית בעיקר, עדיף שתפני (בנוסף לרופא המטפל שלך) לייעוץ בפורום רפואי מתאים. אנחנו פורום פסיכולוגי ! אם יש לבעייתך רקע פסיכולוגי-פסיכיאטרי בעיקר, ולכן את מטופלת גם על ידי פסיכיאטר כדברייך, הרי שעדיף ואפילו רצוי שתיפני לקבלת ייעוץ/טיפול פסיכולוגי. אפשר גם לשקול טיפול בעזרת היפנוזה (היפנותרפיה). ד"ר מאיר נעמן > 054-754-9898

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה