חרדה וסחרחות כרונית ממושכת

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

20/04/2017 | 20:36 | מאת: אהרון

שלום ותודה על התרומה לציבור אני סובל כמה שני מי סחרחורת מי סוג דיזינס ולא מצאתי מקור לבעיה בשנה האחרונה גם יש לי ציצוף באוזניים שאלתי האם אפשר לסבול כל כח הרבה זמן מי סחרחורת רק בגלל מתח וחרדה ואם טיפול בתרופותssriיכול לעזור או רק תרופות הרגעה והאם אחרי טיפול יש מצב להעלים את הסימפטומים. תודה

אהרון בעקבות פנייתך לפורום הפסיכולוגי, אני מניח שבדקת עם רופאים שונים, המקור לסחרחורת ממנה אתה סובל. אם לא עשית זאת, מומלץ שתפנה תחילה לבירור רפואי. לשאלתך : סחרחורת יכולה לנבוע וגם להתמיד למשך זמן ארוך, כתוצאה ממצבי מתח וחרדה. איננו עוסקים בתרופות, אך טיפול בתרופות עשוי בהחלט לעזור. ב יחד עם זאת, רצוי מאד לקבל גם טיפול פסיכולוגי מתאים. טיפול כזה יכול לייתר את הצורך בתרופות ולשבר את ה"תשתית" הפסיכולוגית בגללה אתה סובל אולי ממצבי מתח וחרדה.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה