לחץ משינויים גם בשינוי תפקיד בעבודה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

13/04/2017 | 08:48 | מאת: עזרה

היי, לאשתי יש בעיה עם לחץ מכל שינוי שיש לה, זה לדוגמא קורה בעבודה עם משנים לה תפקיד או מחליפים מנהל וזה מגיע למצב של חוסר תאבון ולקום מוקדם בבוקר בגלל הלחץ . אתמול פעם ראשונה היא היה מוכנה לדבר עם זה ושבאמת היא עובר משבר של לחץ. באופן ראשוני היא לא רוצה כרגע ללכת לטיפול ושיחות ורוצה יותר לקרוא על כך ספרים וסרטוני יוטיוב שיעזרו לה במצב לפני שהיא הולכת לשיחות עם אדם על כך. האם יש מאמרים, סרטונים וספרים שאפשר לקבל המלצה? תודה

שבוע טוב לספרים וסרטונים יש חשיבות ותועלת, בעיקר כשהם מהווים השלמה לטיפול פסיכולוגי מתאים. אתר מומלץ + הרפיות > האתר של ד"ר ברוך אליצור (חפשו בגוגל) ספר מומלץ > "בוחרים להרגיש טוב " של ד"ר דויד ברנס

23/04/2017 | 09:03 | מאת: 4444

תודה רבה

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה