התחלת טיפול בציפרלקס

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

27/03/2017 | 19:35 | מאת: דודו

שלום ד״ר עקב חרדה מבעיה רפואית הפיסיכאטר החליט לתת לי טיפול בציפרלקס..לקחתי רבע כדור פעם אחת ומיד הרגשתי כאב ראש וכאב בטן..יש לי כבר שבוע וחצי כאב ראש ..זה כאב כאילו לוחצים לי את הראש במלחציים..וכאבי בטן וחולשה..האם רבע כדור שלקחתי..יכול לפגוע באיזון הכימי במוח?? מה יכול לגרום לכאבי ראש ובטן שבוע וחצי??תודה

דודו כפי שעניתי לרפאל..."הפורום ואנוכי פסיכולוגיים (!) ולא עוסקים בטיפול תרופתי ותרופות. יחד עם זאת, מן הראוי שתדע אתה וכן גם שאר הקוראים ומשתתפים בפורום, שטיפול פסיכולוגי מתאים, בעיקר לגבי תגובות של מתח לחץ וחרדה, עשוי לייתר (להפוך למיותר) את ההזדקקות לטיפול תרופתי." כללית, למרבית התרופות הפסיכיאטריות, יש תופעות לוואי זמניות, החולפות בדרך כלל לאחר מספר ימים. בכל מקרה, כדי שתתייעץ עם הרופא שנתן לך את הטיפול התרופתי.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה