חרדה שהגיעה עכשיו.....

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

07/03/2017 | 00:23 | מאת: רוית

לפני כשלושה חודשים לקחתי שאיפה מגוינט מריחואנה, זה היה חד פעמי, לא הרגשתי דבר מלבד מעט איטיות במחשבה. היום, התחילה לי חרדה שמא פגעתי בעצמי עקב אותו העישון ואני חוששת שאסבול מחרדה וירידה קוגניטיבית. האם משימוש חד פעמי שלא גרם לשום השפעה באותו הרגע עלולים להיות תופעות לוואי שכאלה לאחר מספר חודשיפ?

רוית חרדתך מובנת, אך מיותרת. להערכתי, למרות שאיני מומחה לסמים וכד', ההסתברות לתרחיש שאת חוששת ממנו, היא אפסית. כך שאין לך ממה לחשוש ! מאידך, טוב שפנית, כדי שדברייך ישמשו "אות אזהרה" גם לאחרים. אלו המקלים ראש, בשימוש במה שנקרא בטעות "סמים קלים". זה נכון שמרבית המשתמשים נהנים מ"ראש טוב", אך לחלק ואין לדעת מראש מי נכלל ב"חלק" הזה, עלולים להיגרם נזקים משמעותיים ביותר.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה