מבנה אישיות - שאלה בבקשה

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

24/02/2017 | 12:53 | מאת: אני

סליחה על ההצפה, רציתי לדעת אם מבנה אישיות גבולי עם גלישות פסיכוטיות יכול להתקיים עם הפרעה סכיזואפקטיבית? או שזה "או זה - או זה"? תודה

שלום רב עם כל החשיבות שנראה שאתה מייחס אולי לשאלה שהפנית אליי, לי -כפסיכולוג, השאלה נראית כפחות משמעותית ואני לא בטוח שיש לה תשובה ברורה ומוסכמת. השאלה החשובה יותר בעיניי היא מה הם הקשיים הספציפיים שאיתם אתה מתמודד איתם והדרכים הרצויות כדי לשפר מצבך. שכן וכידוע הנפש מורכבת מכדי שניתן יהיה לסכם אותה בכותרת אבחנתית, כזו או אחרת.

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה