מה לעשות עם לחץ לא עובר ובנוסף לכך יש התקפי פאניקה וחרדה?

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

19/02/2017 | 02:02 | מאת: קרי

הכל התחיל לפני כשנה.כרגע הלחץ רק גובר והתסמנים רק מחריפים .הדב מקשה עליי לחזור לעבושה ויצר אצלי בעיות כלכליות שמוסיפות ללחץ הקיים .פאניקה בנסיעות באוטובוס על בסיס יום יומי.לחץ בראש שלא נותן לתפקד.חוסר רצון לצאת מהבית זה רק חלק מהסיפור .ניסיתי להתחיל לטפל בזה רק לאחרונה כי כמה כבר אפשר לסבול ,רופא משפחה רשם לי אלפלוריד שלא משפיעה בכלל לא מרגיעה וניראה לי רק מחפיר את התסמינים שלי מה עליי לעשות איך להתמודד עם כלכך הרבה לחץ?????

שלום צר לי שתשובתי הקצרה לא יכולה לפתור את בעייתך הקשה, אלא רק לכוון אותך למקום שממנו יכולה לבוא הקלה והחלמה. עליך לפנות לייעוץ/טיפול אצל פסיכולוג קליני מתאים. זה יכול להיות או במסגרת קופת חולים, או באופן פרטי. בהצלחה !

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה