בעיה אישית

דיון מתוך פורום  התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה

30/01/2017 | 17:31 | מאת: דייויד

איך מפסיקים עם סטרס מתי שאני מחכה לאוטובוסים שיבואו כי אני לא יכול לשבת בתחנה ולחכות ולפעמים נוסע במונית / כנ"ל לא יכול לשבת במקום סגור ( קופ"ח ) יותר מכמה דקות וזה מפריע לי לעבוד בעבודות של לשבת בלי לעשות כלום ? אני גם מגרד הרבה בראש ביום + בודק מיילים באובססביות וחושב על אוכל בין הארוחות וקשה להיות עקבי במחשבות פעם אני רוצה להתחתן ופעם לא וגם כועס ואימפולסיבי עם אנשים חטטנים / צועקים עלי ברחוב

דיויד לסיוע ראשוני, נסה להיעזר ב"טיפים לגולשים", שבאמצע דף זה מימין, ו/או באתר המשובח של ד"ר ברוך אליצור (חפש בגוגל), כולל הקלטות ההרפיה שבו. בהנחה ששאלותיך "אמיתיות" כדאי שתבדוק (כמו על ידי "מבחן טוב"ה וכד'), האם אין לך הפרעת קשב מסוימת ?!

מנהל פורום התמודדות עם מתח, לחץ וחרדה