דנית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/02/2003 | 08:52 | מאת: חשיפת שתלים

רציתי לשאול מה הטווח הממוצע וההגיוני שיעבור מזמן חשיפת השתלים ועד להרכבת השיניים על הברגים שהושתלו ??? האם ישנו מצב שדחיית הזמן תגרום לבעייה כלשהי ומהי ? כמה ישיבות נדרשות לשם לקיחת מידות לכתרים שיולבשו על השתליים ומה טווח הזמן לשם כך ?

06/02/2003 | 13:55 | מאת: דר רייפמן אריה

דנית שלום! לאחר חשיפת השתלים יש צורך בזמן החלמה בין 3 ל 6 שבועות,אין טעם לדחות את שלב השיקום שהרי הכתרים ישחזרו את החסר ויפתרו את הבעיה הפתולגית שהיתה במקום. טוח הזמן תלוי במרכבות השיחזור מספר רב של שתלים יוצר מרכבות גדולה-ולכן הזמן ארוך יותר . העיקר שיהיה בהצלחה!

07/02/2003 | 18:31 | מאת: ד"ר גרינבאום

דנית שלום. התשובה היא :פרק הזמן המקובל 5 חודשים לפני חשיפת השתלים ועוד באותו השבוע נהוג להרכיב את חלק דמוי המבנה . השיקום מסתיים בדרך כלל תוך שבועיים עד חודש . המתנה ממושכת יותר לא מזיקה לשתלים בדרך כלל .

מנהל פורום רפואת שיניים